Column

Published on december 28th, 2013 | door cabaret hellup

0

Selfie

Op de dag dat het door de Dikke van Dale werd uitgeroepen tot Woord van het Jaar 2013, hoorde ik voor het eerst van een Selfie. Even sloeg de paniek bij mij toe! Want als het Woord van het Jaar bijna 12 maanden aan me voorbij was gegaan, wat had ik dan nog meer gemist?

Een korte speurtocht op Google stelde me gerust. Selfie was alweer over zijn hoogtepunt heen en inmiddels ingehaald door de Belfie (een foto van je eigen billen) en de Lelfie (een foto van je eigen benen en dan bij voorkeur de binnenkant en zo hoog/lang) mogelijk). En binnen drie maanden zijn ook die alweer verleden tijd en ingehaald door de Felfie, de Telfie en uiteindelijk de Gelfie (3x raden; de vingers, de tenen en …).

Nee, ik had helemaal niets gemist en wist zeker dat ik ook in 2014 die zee van vrije tijd, dankzij mijn pre-paid Nokia zonder camera, moet koesteren.

Dat er daardoor ongetwijfeld weer heel veel aan mij voorbij zal gaan neem ik op de koop toe, maar ik ga wel een beetje meedoen! Sinds half november zitten wij (Hellup) op Facebook en nu zijn wij ook via deze site te volgen en te benaderen (mail en gastenboek).

Ik hoop dat jullie er massaal gebruik van zullen maken, maar …… dat jullie toch ook benieuwd blijven naar de verhalen!

Hans

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑